A Simple Mess – feminint interiør

Hvad er A Simple Mess interiør

A Simple Mess er en flot interiør web-shop, der forhandler alt indenfor super smukt og lækkert interiør. Den henvender sig primært til kvinder, der ønsker at sætte prikken over i-ét i hjemmet. Et hjem er et hus med sjæl. Et hjem må gerne være præget af et smukt og flot arrangeret ”rod”, hyggerod, det er det der definerer et hyggeligt hjem.

Egne ideer, materialer og designs

Indehaveren er en kvinde med sans for det smukke og samtidig praktiske. Hendes shop handler med egne designs og veludvalgte, unikke materialer fra hele verden. Smukke, unikke og levende produkter. Et lækkert, unikt og levende rod i et smukt hjem. Sådan! Alle elementer er fra hele verden. Alt emmer af kvalitet og elegance.

Ikke kun vaser, pynt og lysestager

Hos A Simple Mess kan du også købe lækre sofapuder, små tæpper og løbere, lamper, toilettasker, køkken redskaber og meget, meget mere. Så der er både de smukke pynteting og de lækre, praktiske brugsting. Du vil helt sikker blive overrasket, inspireret og fristet.

Online inspirerende katalog og fragt

På hjemmesiden finder du et katalog, hvor du kan lade dig friste og inspirere. Det er lidt ”farligt” at kigge i kataloget og surfe på hjemmesiden. Man får helt vildt lyst til bare at købe det hele og skal virkelig tænke med fornuften og ikke med lysten og hjertet. Hvis man alligevel lader sig friste over evne, er det dog helt bestemt en stor fordel, at der er fri fragt, når du køber for mere end 299,-kr.

Nyhedsbrev om interiør

Du har mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev. Hvis du vælger at gøre det, har du chancen for at deltage i en helt speciel VIP-dag, hvor du kan besøge et showroom, som A Simple Mess har i København. Her vil du på nært hold kunne se, nyde og føle på alle de lækre produkter. Du vil også være blandt de aller første, der bliver præsenteret for de nye tiltag og du vil få masser af gode indretningstips. På hjemmesiden er det ganske enkelt at melde sig til nyhedsbrevet.

Kontakt og kundeservice

Hvis du har spørgsmål enten i forhold til en vare, du tænker på at bestille, tvivl i forhold til en ordre eller andet, er der en god og hjælpsom kundesupport. Du kan altid kontakte dem enten pr. telefon eller du kan maile og de vil hjælpe dig med de spørgsmål du har.

Se det flotte udvalg og få din shoppinglyst styret ved at klikke dig videre lige her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar