Babyfryd – Et bredt sortiment med børnetøj

Børnetøj

Lidt om Babyfryd børnetøj

Babyfryd.dk er en web-shop, hvor du kan købe baby- og børnetøj. Tøjet er af høj kvalitet og til meget rimelige priser. Babyfryd henvender sig til forældre med børn på 0-10 år. Sortimentet er unikt og alsidigt. Tøjet er fra kendte mærkevarer producenter. Babyfryd har et ønske om, hele tiden at være på højde med den gængse mode. Derfor kan du altid finde mange, nye og spændende produkter på deres hjemmeside.

Følger børnepenge udbetaling

En meget hensynsfuld og tiltalende ting jeg har oplevet på Babyfryd børnetøj hjemmesiden er, at de har noget der hedder ”Kredit til børnepenge”. Det vil sige, at når du bestiller varer, noterer du i et særligt kommentarfelt for eksempel ”Børnepenge april”. Betalingen vil hermed først blive trukket fra din konto, når du har modtaget børnepengene for april. Det betyder meget for mange mennesker. Det er helt gratis at gøre det på den måde. Ingen renter og gebyrer.

Indbydende hjemmeside med børnetøj

Babyfryd´s hjemmeside er meget indbydende og overskuelig. Den er nem at navigere i. Du vælger pige eller dreng for at komme til det helt rigtige for dit barn. Derefter vælger du, hvilke mærker du er på udkig efter og hvilke beklædningsdele. Der er masser af valgmuligheder. Du kan få alt, lige fra for eksempel bluser, bukser og badetøj til heldragter, hårpynt og hagesmække. Jeg kan stærkt anbefale dig at klikke på linket her ovenfor og ved selvsyn opleve deres hjemmeside med børnetøj. Du vil helt sikkert blive fristet. Og lige nu bugner hjemmesiden med super gode tilbud og kæmpe rabatter.

Gigantisk udsalg på børnetøj

Lige nu er der kæmpe udsalg hos Babyfryd. På alt hvad du finder i web-shoppen er der 40% at spare. Så det er bare om at komme i gang med at shoppe. Det er jo næsten halv pris og det er da noget der kan mærkes på tøjbudgettet. På de helt nye forårskollektioner og på Babyfryd´s basisvarer gælder rabatten dog ikke. Udover de 40% rabat på børnetøj kan du også lige nu få den populære børnepenge kredit. Det drejer sig om børnepenge for 20. januar og 20. april.
Jeg behøver vel ikke pointere, at det er nu du skal slå til.

Levering

Du vil opleve en meget effektiv levering. Hvis du bestiller varer inden klokken 20.00 på hverdage, kan du være sikker på at behandlingen af din ordre går i gang med det samme. Du vil normalt kunne modtage din pakke allerede efter ca. 2 dage. I meget travle perioder, som for eksempel lige nu med stort udsalg, kan leveringstiden være en smule længere. Hvis du køber børnetøj for over 600,- kr. er leveringen gratis. Og man kan nemt købe for mindst 600,- kr.!

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til din ordre eller har andre spørgsmål, kan du altid kontakte Babyfryd. De er meget hjælpsomme og imødekommende. Sammen med dig er det i deres interesse at finde den helt rigtige løsning. De skriver også på deres hjemmeside, at de meget gerne hører fra dig, hvis du har gode ideer til forbedring og udvikling af hjemmesiden.

Gå på opdagelse i Babyfryd’s brede sortiment og se om du bliver fristet – klik her nu.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar