Bestil måltidskasse ved Den Grønne Asparges

Bestil måltidskasse ved Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges måltidskasser er et firma der sætter en ære i, at levere helt fantastiske, spændende og lækre råvarer. For at gøre det endnu nemmere for dig som forbruger, får du også opskrifter med på dejlig menu. Denne kan fremstilles af varer fra måltidskasser fra Den Grønne Asparges. Det eneste du skal gøre er at tilberede måltidet. Resten sørger Den Grønne Asparges for.

Travl hverdag

Hos Den Grønne Asparges ved de, at vi alle har travlt i hverdagen. Måltidskasser fra Den Grønne Asparges vil give dig ekstra overskud til daglig dagen. Du modtager en måltidskasser. Den indeholder lækre fødevarer og forslag til menu. Nemmere kan det næsten ikke blive. Forestil dig at komme hjem fra en hård dag på arbejdet og udenfor står det hele klar til dig. Ingen indkøb. Ingen frustrationer i forhold til, hvad aftensmad skal bestå af. Ren og skær luksus i måltidskasser fra Den Grønne Asparges.

Hvad skal vi have at spise?

I måltidskasser fra Den Grønne Asparges vil du finde ingredienser til 2 køddage, 1 grøntsags dag og 1 fiskedag. Du kan altid på hjemmesiden se, uge for uge, hvad der er på menuen. Det eneste du skal gøre er, at bestille til 2 personer, 3 personer, 4 personer, 5 personer eller 6 personer. Du modtager en flot menu. Der er opskrifter til dag 1, 2, 3 og 4. Der står på menu planen, hvad måltid kassen indeholder og hvad du selv skal supplere med. De ingredienser som du skal bruge udover kassens indhold er ting, man som regel har i sit køkken i forvejen. Altså en form for basisvarer. For eksempel salt, peber, andre krydderier og olie, vineddike, sukker med mere.

Øvrige produkter

Du kan altid supplere din måltidskasse med ekstra indkøb. Ting som du bestiller uge for uge. De forhandler for eksempel kaffe og the, frugter og bær og forskellige drikkevarer. Klik på linket ovenfor og se på deres hjemmeside, hvad de har at byde på. Det er ikke så lidt. Du vil helt sikkert blive fristet. Det hele er af super god kvalitet til rimelige priser. Hos Den Grønne Asparges måltidskasser følges pris og kvalitet ad.

Levering af måltidskasser

Måltidskasser i Århus og omegn leveres hver mandag. I resten af landet leveres måltidskasse hver tirsdag. Den vil stå klar til dig, når du kommer hjem fra arbejde. Fisk og kød og andre kølevarer er pakket på is, så de fint kan holde sig friske til du kommer hjem.

Den Grønne Asparges kundeservice

Det er naturligvis vigtigt for Den Grønne Asparges at have tilfredse kunder. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakt dem. De er venlige og hjælpsomme og vil, sammen med dig, finde en løsning på dine spørgsmål. På Trustpilot scorer Den Grønne Asparges 5 stjerner. Helt i top. Hvorfor vente, gå ind på deres hjemmeside og tilmeld dig ugentlig måltidskasser og vær med allerede fra næste uge. Der er fri fragt for abonnenter.

Bestil dine måltidskaser med det samme – klik her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar