Bliv gældfri med Budgethuset i dag

Budgethuset

Lån penge

At lån penge er noget vi alle en gang imellem må ty til. Privatøkonomien er måske lidt stram og man har brug for lidt luft. Store transaktioner som for eksempel køb af bil, indskud til lejlighed eller helt nødvendig vedligehold af hus er dyrt. Det er under næsten alle omstændigheder nødvendigt at gå i banken og låne penge. Hvorom alting er, så er gælden vokset og vokset og det hele er blevet temmelig uoverskueligt. Man er måske på randen af fallit.

Hjælp at hente hos Budgethuset

Hos Budgethuset har du mulighed for at søg økonomisk hjælp. De kan vurdere dine muligheder for at blive gældfri. Der er visse kriterier der skal være til stede for at Budgethuset kan vurdere din økonomiske situation. Du skal have en gæld på mindst 200.000,- kr. og du skal have en fast indtægt. Denne indtægt kan for eksempel være i form af pension eller arbejde eller hvis du er selvstændig erhvervsdrivende. Opfylder du disse kriterier, er der hjælp at hente hos Budgethuset.

Gør det rigtige

Når det drejer sig om vores økonomi er det yderst vigtigt, at vi gør det rigtige. Der er flere muligheder i bestræbelserne på at bliv gældfri. Man kan søg gældssanering, man kan forhandle med sine kreditorer eller måske noget helt tredje. Det er disse muligheder Budgethuset vil hjælpe dig med. Hvad er bedst for dig. Og naturligvis også; hvad er realistisk.

Gratis og uforpligtende gennem Budgethuset

Det er hos Budgethuset helt gratis og uforpligtende at få en vurdering af muligheden for at blive gældfri. Du skal blot udfylde den formular der ligger tilgængelig på deres hjemmeside. Når formularen er udfyldt vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Budgethuset. I vil i samarbejde vurdere dine muligheder for at bliv gældfri. Så langt så godt. Alt dette er gratis og uforpligtende.

Mulighed for yderligere hjælp

Efter den første kontakt og den umiddelbare vurdering af mulighederne for at bliv gældfri, er der fortsat hjælp at hente. Budgethuset vurderer eksempelvis, at det i din situation vil være bedst at forhandle med kreditorerne. Det er også muligt, at det er mest optimalt, straks at søge en gældssanering. Jamen, hvordan gør man det? Hvordan forhandling med kreditorer? Hvordan søg gældsanering? Fortvivl ikke! Budgethuset er klar til at hjælpe dig videre.

Få en gældsrådgiver hos Budgethuset

Når din situation er blevet vurderet, helt gratis og uforpligtende, er der mulighed for fortsat hjælp. Budgethuset yder kompetent rådgivning. Du kan få en personlig rådgiver. Han eller hun vil så hjælpe dig videre i det kringlede system. Din rådgiver vil i samarbejde med dig lave en handlingsplan. Denne økonomisk handlingsplan er et redskab mod målet, nemlig at blive gældfri. Rådgiveren vil være den der har kontakt til dine kreditorer. Hvis det skulle munde ud i en ansøgning om gældssanering, vil du også få kompetent hjælp, vejledning og rådgivning.

En lettelse

Du vil opleve en stor lettelse, når fagpersoner tager over. Du vil få en plan for fremtiden. Du vil kunne få et overblik over, hvornår du er gældfri. Det kan være alt fra 3-7 år. Rådgiveren vil sørge for, at der er økonomi til faste udgifter, leveomkostninger og afdrag på gæld. Dine udsigter til at bliv gældfri er blevet realistiske. Så hvorfor vente. Få gratis og uforpligtende vurdering og få efterfølgende et favorabelt tilbud på personlig rådgivning.

Klik dig her og start din gratis vurdering, for at se dine muligheder for at blive gældfri.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar