Få BT i en hel måned for kun 49 kr.

Få BT avis i en måned for kun 49 kr.

Danmarks populære avis

BT er en avis der vil være i tæt kontakt med alle deres læsere. Avisens passionerede journalister og eksperter skriver om alt, som de ved vi danskere interesserer os for. Avisen er helt nede på jorden, så alle kan være med. Artiklerne er både underholdende og informerende og ikke mindst vedkommende. Du får hver dag alle de helt aktuelle nyheder. Du spilder bestemt ikke tiden, når du læsere dagens nyheder i BT avis.

Bliv klædt på

Med BT  avisbliver du klædt på til dagen og dagens vigtige samtaleemner. Det sørger dygtige redaktører og journalister for. Du vil altid føle dig opdateret og vil kunne deltage i samtaler i frokostpausen. Du kan få et hurtigt overblik indenfor emner som aktuelle nyheder, sundhed, sport, krimi, debat, livsstil, underholdning med mere. Efter det hurtige overblik kan du dykke nærmere ned i historierne i din prioritet rækkefølge.

Er du nyhedsinteresseret?

Med interesse for det nye, det spændende, baggrundshistorierne og super god journalistik er BT lige akkurat avisen for dig. Du får alt serveret skarpt, lige på og uden omsvøb. Du får de saftigste, mest seriøse, de sjoveste og de mest interessante nyheder. BT avis har en målsætning om at ville nå flest mulige danskere.

Dagens nyheder i avis

Hver eneste dag vil du vågne op og få de varmeste nyheder lige fra pressen. Sammen med din morgenkaffe eller i toget på vej til arbejde. Alle vil gerne være 100% opdateret. Det er derfor, at BT avis er den helt ideelle avis. BT avis er på pletten, der hvor det sker. Både med den helt aktuelle nyhed og med en hel masse baggrunds research.

De kendte og de kongelige

Er du vild med at læse om kendisser og de kongelige, så er BT også avisen for dig. BT avis holder dig opdateret indenfor alt om de kongelige, både vores egne og dem i udlandet. Underholdende historier om kendisser både herhjemme og i udlandet, herunder ikke mindst Hollywood, vil være blandt avisens daglige artikler.

Sport

Sporten er det vigtigt at være på højde med. Det kan være et af de hyggelige samtaleemner ved frokostbordet på arbejdspladsen. Hvem vandt håndboldkampen Danmark mod Island? Hvordan gik det med Caroline Wozniacki´s kamp i morges og så videre. Emner man gerne vil vide noget om, for ikke at føle sig udenfor. Med andre ord; med BT avis dagligt er du aldrig udenfor.

Billigt at være opdateret

I forhold til hvad du får for pengene, er det meget billigt at tegne abonnement på BT avis. Mange tænker, at aviser og blade er alt for dyre at abonnere på, men kvalitet og pris følges ad. Med BT avis får du valuta for pengene.

I tvivl

Er du i tvivl om du har lyst til at abonnere på BT avis, så er der en løsning på dette. Du kan nemlig lige nu afprøve avisen. Prøve at føle glæden ved, hver dag, at få serveret de nyeste, varmest nyheder, sport, de kendte, de kongelige, underholdning med meget mere. Du har nemlig nu muligheden for at prøve avisen i en hel måned for kun 49,- kr. Dermed kan du blive overbevist om, at BT er lige netop den avis du ønsker dig. Men du skal skynde dig. Tilbuddet gælder kun til d. 13. februar.

Grib dette fantastiske tilbud før det er for sent – klik dig videre lige her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar