Få en iPhone 7 med dit billige mobilabonnement

Fullrate mobilabonnement

Fullrate mobilabonnement – Slå til nu

Fullrate er en enestående udbyder af mobilabonnement, TV og bredbånd løsninger. Lige nu har du mulighed for at erhverve dig en helt ny iPhone 7 – inklusive fri tale og 10 GB for kun 278,- kr. pr. måned. Det er et optimalt godt og billigt tilbud. Det fås ikke billigere hos konkurrenterne.

Ny iPhone

Ønskede du dig en ny iPhone i julegave, men fik den ikke, så fortvivl ej. Du vil garanteret gerne have iPhone allernyeste skud på stammen, nemlig den længe ventede iPhone 7. Du har som ovenfor nævnt nu mulighed for selv at købe den til en særdeles overkommelig pris. iPhone er stadig markedets mest populære smartphone og de lancerer med passende mellemrum helt nye, spændende produkter. Det er altid spændende og længe ventet, når iPhone varsler at en ny smartphone er på vej på markedet. Og nu er den her; iPhone 7!

Mobilabonnement

Men hvad er en iPhone uden et mobilabonnement? Værdiløs! Det er her Fullrate kommer ind i billedet. De er nemlig blandt de aller bedste og aller billigste udbydere på markedet. Du kan få et 4G mobilabonnement der har 20 timers taletid og 20 GB til den billige pris af kun 129,- kr. pr. måned. Her kan vi vist alle være med. Med nævnte mobilabonnement vil du have mulighed for at surfe så meget du orker. 20 GB rækker langt.

Du kan tale med venner og familie uden at bekymre dig om, hvad det mon koster. 20 gratis timers taletid er lig med rigtige mange, lange samtaler. Hvis du ikke har tid eller lyst til en masse telefonsnak, så har du med nævnte mobilabonnement også mulighed for at SMS og MMS lige så meget du vil. Alt dette kan du vel at mærke gøre med det bedste mobilnetværk i Danmark. Fullrate benytter TDC`s meget roste og populære mobilnet.

Kundeservice

Hos Fullrate vil du ved enhver henvendelse blive mødt af venligt, kompetent og hjælpsomt personale. Du har altid mulighed for selv at være med til at styre dit mobilabonnement på Fullrate hjemmeside, men alle kan jo komme ud for problemer, der kræver løsninger, som du ikke helt selv kan klare. Så er det nemt blot at kontakte Fullrate´s eksperter. De vil og kan finde de bedste løsninger for dig.

Apropos mobil samt mobilabonnement pakkeløsning

Lad mig nu vende tilbage til det enestående tilbud, som Fullrate lige nu tilbyder. Du ønsker dig en smartphone. Ikke en hvilken som helst smartphone, men en iPhone. Ikke en hvilken som helst iPhone, men den netop udkomne iPhone 7. Så er du med på noderne. Hvad er så nemmere end at kombinere iPhone 7 og Fullrate mobilabonnement i en samlet pakke. Fra dag et vil du være den lykkelige ejer af en komplet ny iPhone 7 samt et mobilabonnement der siger spar to. Det eneste du behøver gøre er at klikke på linket ovenfor her på Forbrugerblog.dk. Det vil føre dig direkte nærmere målet.

Få din nye iPhone 7 med et stærkt og billigt abonnement ved at klikke her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar