Få frisk fisk leveret med rabat fra Skagenfood

Skagenfood Fra jord til bord, fra hav til hoveddør

Vi skal spise fisk mindst 2 gange om ugen, får vi at vide. Hvorfor så ikke få helt friskfanget fisk? Hvis du tilmelder dig skagenfood.dk, er du sikker på, at du altid vil få årstidens friske fisk leveret lige til din hoveddør. Udover frisk fisk kan du også hos Skagenfood få forskellige andre friske råvarer. For eksempel grønt, frugt, kød, ost med mere. Du kan vælge frisk fisk og friske råvarer enten på ugebasis, hver 14. dag eller hver 4. uge. Du har også mulighed for, sammen med din abonnements kasse, at købe ekstravarer. Lækre specialiteter som jomfruhummer, stenbiderrogn, varmrøget laks, fiskefrikadeller og meget mere.

Tilberedning og opskrifter

Når du åbner din pakke kan der eksempelvis ligge 4 store, flotte rødspætter og kigge op på dig. Du ved måske ikke lige, hvordan du vil tilberede dem, hvilket tilbehør du vil servere til og så videre. Men fortvivl ikke! Med hver kasse følger forslag til tilberedning. Du vil altid med pakkerne modtage nøje planlagte opskrifter. Nemt og lige til at gå til.

Stor hjælp at hente

På skagenfood.dk har de et stort udvalg af små videoer, som på en meget forståelig måde forklarer dig rigtig meget om for eksempel, hvordan du kan undersøge om fisken er frisk, hvordan du renser jomfruhummer og hvordan du tilbereder frisk torskerogn. Der er mange videoer og jeg synes, at de er super forklarende og anvendelige.

Aktuelle varer

På hjemmesiden bliver du informeret om helt aktuelle varer. Lige nu handler det naturligvis fortrinsvis om jul og nytår. Du kan få JuleMåltidsKasse, Juleandepakke, økologiske flæskestege og JulefrokostPakke for blot at nævne nogle blandt rigtig mange. Når så den dejlige, hyggelige jul og juleaften er forbi, tænker vi allerede videre til nytårsaften og dennes menu. Her er Skagenfood også en fantastisk god leverandør.

Nytårstorsk

I mange familier er nytårstorsk en fast og ufravigelig del af menuen. For disse familier er det en tradition at spise torsk nytårsaften. Også her er der rigtig mange forskellige kasser at vælge mellem. Du kan for eksempel vælge at købe Mini, -Luksus eller Delux Nytårskasse. Og du kan også ganske enkelt vælge tilbuddet, der slet og ret hedder nytårstorsk. En nytårsaften uden torsk, er for mange mennesker helt utænkelig. Hos skagenfood.dk kan du være sikker på, at den er 100% frisk. Torsken bliver leveret lige til døren i kasse med knust is.

Et væld af friske råvarer

Hos skagenfood.dk er der så mange utallige valgmuligheder, vildt mange forskellige råvarer og kombinationer, at det vil være umuligt at nævne dem alle her. Derfor vil jeg stærkt anbefale dig at besøge deres hjemmeside og lade dig friste. Lige nu kan du oven i købet få 25% rabat på den første levering, oven i købet helt uden binding.

Hvilke tilbud

Hos Skagenfood tilbydes du at vælge mellem forskellige typer af fiske og råvarer pakker. Lige fra Basispakke til LuksusPLUS pakke til Fantasypakke til Økopakke. Der er mange tilbud at vælge mellem. Du vælger også, hvor mange personer du vil have. Om det er til 1, 2 eller flere personer.

Læs mere om dine muligheder for at få leveret frisk fisk til døren med rabat – klik her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar