Nu kan du komme i form med I FORM

I FORM

Nytårsfortsæt med I FORM

Vi skriver nu februar 2017. Nytårsaften træder vi ind i det nye år med en masse nytårsfortsæt. Nogle mere realistiske end andre. Et af de meget almindelige nytårsfortsæt er at tabe sig. Jeg vil tabe mig. Gå ned i vægt. Bliv slank. Flad mave. Stramme lår og balder. Balder af stål, som man siger. De fleste af os har de bedste intentioner og er parat til næsten alt for at nå i mål med ønsket om vægttab. Kort sagt vi vil i form.

Slankekur

Der findes alverdens forskellige slankekure og vi hopper på den ene slankekur efter den anden. Men mange af os lykkes ikke helt med det. Den ene lover dig et vægttab på 5 kilo om måneden. Den anden lover dig en ny livsstil, hvor man ganske stille og roligt taber sig og kommer i form. Mens en tredje lover noget endnu bedre. Løfterne er mange. Men mange giver op alt for hurtigt og samtidig er en slankekur ikke i sig selv optimal.

Træn dig slank

Som regel er det utopi at tro, at en slankekur kan stå alene. Det kan den ikke. Der skal også træning til. Det kan være løb, fitness, styrketræning, spinning, crossfit med mere. Samtidig med at det kan være sjovt at træne, man kan faktisk blive afhængig af det, så gør du det aller bedste for din krop. Slankekur og træning vil gøre, at du kommer i form på den helt optimale måde.

Kom i form med I FORM

Hvis du seriøst ønsker at gøre noget godt for din krop og dit velvære, kan du nu abonnere på magasinet I FORM. Magasinet giver dig stor viden om din krop og dit velvære. I magasinet vil du blive præsenteret for mange gode måder, hvorpå du kan komme i form og få en krop, du kan være tilfreds med. Ydermere indeholder magasinet masser af artikler og spændende læsestof.

Super godt tilbud inklusive træningstøj

Du har nu mulighed for at få magasinet I FORM under meget favorable vilkår. De har et tilbud som er svært at sige nej til. Når man træner, er det dejligt at have smart og moderne træningstøj. Følge trenden indenfor træningstøj. Når du bestiller et af de gode tilbud, får du lige nu et lækkert sæt træningstøj med i købet. Helt gratis. Du får top og tights fra Kari Traa. Hvis du klikker på ovenstående link, kommer du ind på deres hjemmeside og kan ved selvsyn se det trendy træningstøj. Der er oven i købet en lille video.

De forskellige tilbud

Du vil på hjemmesiden kunne se hvilke muligheder der er for velkomsttilbud. For eksempel kan du få 4 numre af I FORM for kun 149,- kr. Træningssættet følger helt automatisk med i prisen. Du kan også vælge at bestil 6 numre for kun 199,- kr. Naturligvis med det trendy træningssæt, top og tights, med i købet. Så du har således mulighed for selv at vælg velkomstpakke.

Abonnement

Når du bestiller en velkomstpakke fortsætter du helt automatisk i et abonnement. I FORM udkommer 18 gange om året. På hjemmesiden kan du læse meget mere om priser med mere der gælder for et abonnement på magasinet I FORM. Abonnementet kan naturligvis til enhver tid opsiges. Du forpligter dig således ikke til noget. Det er helt og aldeles uforpligtende. Hvorfor vente? Kom i form nu med I FORM.

Tag imod et af disse flotte tilbud ved at klikke her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar