Det koster ikke noget at hjælpe World Animal Protection

Hjælp World Animal Protection - det koster dig ikke noget

Gør en forskel med World Animal Protection

World Animal Protection har et og kun et fokuspunkt; de vil gøre en forskel for de mange, mange dyr i verden, som lever under kummerlige forhold. De kæmper for, at dyrevelfærd skal blive en selvfølge og at alle former for dyremishandling stopper. De er dyrenes talerør. Sådan et har verdens mange dyr brug for. Du kan hjælpe dem. Du kan gøre en forskel. Sammen med dig og hele verden vil World Animal Protection gør verden til et bedre sted for dyr. Med et ganske lille månedligt beløb, en donation, kan du gøre en kæmpe stor forskel. Stop dyremishandling!

Underholdning med vilde dyr

Tyre, tigre, elefanter, aber og bjørne for bare at nævne nogle af de vilde dyr der må stå for skud. Disse dyr har i årtier været brugt til at underholde mennesker i cirkus, zoo med mere. De bliver fanget i naturen, kun med det ene formål for øje, at optræde for og underholde turister. De bliver holdt i fangenskab. De bliver gradvist nedbrudt både fysisk og psykisk. De bliver mishandlet så meget, at de til sidst adlyder deres bøddels mindste vink. Vilde dyr hører til i naturen. Lad turister opleve dyrene i deres eget element. Med en lille månedlig donation, kan du støtte dette projekt. Befri dyrene. Stop den brutale mishandling af vilde dyr.

Turister og mishandlede dyr

Mennesker har op gennem årene været fascinerede af underholdning med vilde, tæmmede dyr. For eksempel dansende bjørne, elefanter i cirkus, tyrefægtning og vilde tigre, hvor en domptør praler af og viser, at han kan stikke hovedet ind i dyrets mund uden at der sker noget. Hvorfor mon han kan det? De fleste mennesker har sikkert handlet i god tro, eller de har prøvet at abstrahere fra realiteter. Dansende bjørne danser ikke for at glæde os mennesker, de danser fordi de er blevet nedbrudt og mishandlet til at lystre.

World Animal Protection har brug for din hjælp

Hvis vi alle donerer et fast månedligt beløb, vil vi kunne hjælpe WAP med at sætte ind over for dyremishandling. Vi vil være med til at redde bjørne fra mishandling. Vi vil stoppe masseaflivninger af hunde. Menneskets bedste ven! Lad os sammen sætte en stopper for dyrs meningsløse lidelser. Lad os sig nej til underholdning med vilde dyr.

Mange gode resultater

World Animal Protection har op gennem årene opnået flere løsninger og gode resultater. Disse er så mange, at det vil være meget omstændeligt at skrive om dem alle her. Derfor synes jeg, du skal gå ind på WAP hjemmeside. Det kan du gøre ved at klikke på linket ovenfor. På deres supergode og meget informerende hjemmeside kan du både læse om solstrålehistorierne og om de mange forfærdelige former for mishandling af uskyldige dyr. Disse skrækscenarier som du, med en fast månedlig donation, kan være med til at kaste lys og sol over.

Hjælp lige nu og her helt gratis og uforpligtende

En mand i Rumænien holder 5 bjørne indespærret i alt for små bure. De lever under elendige forhold. Han har dem sandsynligvis for at avle på dem og sælge de små bjørneunger til mennesker der vil bruge dem i underholdnings øjemed. Han giver ikke nogen adgang til hans gård. Han truer med jagtgevær, når man nærmer sig. WAP vil befri disse bjørne og give dem nyt liv i det bjørnereservat, som de har i Rumænien. De beder om vores hjælp til at forlange at regeringen konfiskerer bjørnene – nu!

Underskriftindsamling

Det eneste du behøver gøre, er at klikke dig ind på deres hjemmeside. Her vil du på første side blive mødt af et: Skriv under. Her klikker du, indtaster navn og e-mail adresse og sætter kryds i rubrikken om, at du gerne vil holdes orienteret om sagens forløb. Så enkelt kan du hjælpe. Helt gratis og uforpligtende. Og hvem ved, måske vil det give dig lyst til at hjælpe endnu mere. En fast månedlig donation vil gøre underværker.
Kig dig lidt omkring på deres hjemmeside, men læg ud med at red de fem bjørne der er ulovligt indespærret i Rumænien. Skriv under!

Hjælp med at hjælpe verdens dyr – det koster dig ikke noget. Klik her!

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar