Magasinet Historie udvider din viden

Rejs i tiden med Magasinet Historie

Magasinet Historie hjælper dig med at kende din historie og kende dig selv. Det er historien der op gennem tiderne har formet os til dem vi er. Derfor er det både vigtigt og interessant at lære noget om alle de begivenheder der har fundet sted. Nogle synes, at historie kan være et lidt tungt emne. Med Magasinet Historie bliver det serveret på en meget spiselig måde. Fantastisk og med utroligt flotte billeder. Der er virkelig grobund for en rejs i tiden.

Afgørende vendepunkter

Der er sket mange ændringer i vores historie. Tænk blot på alle tiderne. Alt fra vikingetiden til middelalderen. Fra stentiden til bronzealderen. Der har også været skiftende konger og dronninger. Forskellige opdagelsesrejser er blevet gennemført og store opfindelser er blevet opfundet.

10-års jubilæum hos Magasinet Historie

I år kan Magasinet Historie fejre 10-års jubilæum. Det ønsker de, at vi som læsere skal nyde godt af. Derfor har de et utroligt tilbud lige nu. Du kan få 2 nr. af HISTORIE for kun 49,50. Det er særdeles billigt og langt under normal pris. Oveni disse 2 numre fejrer de også deres jubilæum ved at give os en gave. Når du bestiller velkomst tilbuddet modtager du nemlig også et Bluetooth headset.

Bluetooth headset

Det headset som er med i velkomstpakke, er ikke bare noget billigt bras. Det er et meget velspillende sæt hovedtelefoner med en rækkevidde på hele 10 meter. Du kan således nyde din musik eller lydbog i hele stuen helt trådløst. Headset er med indbygget mikrofon og et genopladeligt batteri, som holder i op til 8 timer. Dette Bluetooth headset har en værdi af
549,- kr.

Samlet velkomstpakke fra Magasinet Historie

Kort sagt er det et helt utroligt godt tilbud. Det er ikke gratis, men det føles næsten sådan. 2 numre af  Magasinet HISTORIE samt et super funktionelt headset for kun 49,50 kr. Ved køb af samlet velkomstpakke sparer du omkring 630,- kr. Det er da et tilbud som er svært at sige nej til.

Abonnement

Når du bestiller ovenstående velkomstpakke bliver du helt automatisk abonnent på magasinet. Du behøver intet aktivt at foretage dig. Magasinet HISTORIE udkommer 18 gange om året, så der er masser af spændende læsestof at gå i gang med. Du forpligter dig naturligvis ikke til noget. Det er helt uforpligtende. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Jeg kan kun sige; god fornøjelse med rejsen i tiden.

Få adgang til dette super tilbud – klik dig videre her med det samme!

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar