Få avisen BT leveret i en måned for kun 49 kr.

Få avisen BT leveret i en måned for kun 49 kr.

Hvor ofte modtager man BT?

BT udkommer hver dag. Det vil sige, at du hver morgen vil modtage avisen. Frisk fra pressen. Så kan du nyde avisen enten sammen med morgenkaffen eller i bussen på vej til arbejde. Du vil på den måde være opdateret i forhold til dagens nyheder fra morgenstunden af.

Hvad kan man læse om i avisen?

Du kan læse om alt, hvad der rører sig. De seneste nyheder, sport, politik, debat, underholdning, alt om kendisserne og de kongelige. Det er en meget alsidig avis og du vil helt sikkert føle dig underholdt.

Er det en seriøs avis?

Ja, det er en seriøs avis. I BT følges det underholdende og det seriøse ad. Det er en avis der tager meget alvorlige emner op. Dagens nyheder er jo som bekendt ikke kun lutter lagkage. Der sker mange ting, som man er nødt til at tage helt alvorligt og seriøst. Ind i mellem det seriøse stof er der også underholdning. Det er en avis der favner bredt.

Kan man være sikker på, at den er velskrevet?

Det kan man være helt sikker på. Avisens mange journalister og redaktører er eksperter indenfor hvert deres felt. De researcher på alt, hvad de skriver. Intet bliver skrevet uden at der er belæg for det. Det kan man føle sig overbevist om. Nyheder, sport, politik, underholdning og alt i avisen bliver bearbejdet særdeles grundigt.

Hvad koster avisen?

Lige nu har BT en kampagne, hvor du kan se om det er en avis der passer overens med dine ønsker. Du kan få BT i en hel måned og kun betale 49,- kr. for hele måneden. Det er et super godt tilbud til dig som vil være helt sikker, inden du tegner et abonnement.

Hvordan er man forpligtet, hvis man tager imod tilbuddet?

Det er uforpligtende at modtage BT i en måned for kun 49,- kr. Når måneden er gået vil du blive tilbud avisen til normal pris. Prisen for BT er overordentlig rimelig i forhold til, hvad du får for pengene. Hvis du ikke ønsker at modtage avisen fremadrettet efter den måned, hvor du har fået den på tilbud, meddeler du blot dette til BT.

Hvordan kan jeg modtage det gode tilbud?

Det eneste du behøver gøre, er at klikke på linket her ovenfor. Her er der et – bestil her – som du klikker på. Du vil dernæst blive bedt om E-mail adresse med mere. Det er meget let og enkelt. Du vil helt sikkert ikke fortryde, at du prøver avisen i en måned til 49,- kr.

Få tilbuddet på denne givende avis før det er for sent – klik bare her.