Få billige måltidskasser med Den Grønne Asparges

Billige måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Hvad er Den Grønne Asparges?

Den Grønne Asparges er et firma, hvor du online kan bestille billige måltidskasser. Du kan bliv medlem og fast ugentligt modtag billige måltidskasser. Lige til døren. Med gode menuer og medfølgende opskrifter.

Hvorfor hedder det den grønne asparges?

Man kunne forledes til at tro, at det kun er asparges og andre grøntsager man får i måltidskassen. Men navnet er opstået, fordi grønne asparges er indehaverens yndlings spise. Man får alle mulige lækre råvarer i de billige måltidskasser. Både til fiskedage, køddage og grøntsags dage.

Kan man få billige måltidskasser?

Billige måltidskasser er et vidt begreb. For hvad indeholder kassen mon? Hvilken kvalitet er varerne? Og så videre. Hos Den Grønne Asparges vil man nok sige ja til spørgsmålet om man kan få billige måltidskasser. Konklusionen er, at man kan få madkasser, hvor kvalitet og pris følges ad.

Hvad indeholder en typisk måltidskasse?

De billige måltidskasser fra Den Grønne Asparges vil typisk indeholde fisk, kød og grøntsager, som er nok til fire dage. 4 dage med en lækker menu, hvor du til alle retterne også vil få opskrift på alle retterne. Derudover vil der på den medfølgende skrivelse om indhold, menu og opskrifter stå, hvilke ingredienser man selv skal sørge for. Det er det man kalder basisvarer. Dem som man normalt har i sit køkken.

Kan man få leveret i hele landet?

Ja, man kan få levering af  billige måltidskasser i hele landet. Levering i alle byer dog undtaget ikke brofaste øer. Normalt vil kassen blive leveret om tirsdagen, men hvis du bor i Århus og omegn vil man få sine billige måltidskasser om mandagen.

Hvilken emballage er varerne pakket i?

En bekymring hos mange der er tilmeldt faste billige måltidskasser vil være om maden mon kan holde sig frisk, til man kommer hjem fra arbejde. Om kvalitet og holdbarhed kan overleve transporten. Hos Den Grønne Asparges leveres varerne i kasser der er specialfremstillet. Termokasser der holder kød og fisk frisk. Kød og fisk vil således være på køl under hele transporten. Alle produkter vil på denne måde kunne holdes på en temperatur på 0-2 grader.

Hvor kan man læse om ugens menu?

På deres hjemmeside kan du læse alt om, hvad der er på menuen for næste uge. Du kan også søge på tidligere opskrifter. Du vil kunne læse, hvad din kommende uges menu er. Så kan du gå og glæde dig til de billige måltidskasser kommer.

Kan man få varer ud over det der er i kassen?

Ja, der er på deres hjemmeside et punkt der hedder øvrige produkter. Her vil du kunne supplere dine billige måltidskasser med mange andre produkter. Alt fra kaffe og the til frugt, grønt og drikkevarer. Som noget helt specielt kan du også købe flotte sammensatte gavekurve. Disse kan for eksempel være en gavekurv med økologiske delikatesser eller en værtindegave med 1 lækker vin og lækre hjemmelavede kæmpe flødeboller.

Kan man også købe gavekort til billige måltidskasser?

Ja, man kan købe gavekort. Det kan man gøre nemt og enkelt på deres hjemmeside. Man vælger beløb det beløb, man ønsker at give for. Alt fra 100,- kr. og op. På den måde kan gave modtageren selv gå ind på hjemmesiden og frit vælge fra alle de lækre indbydende produkter.

Klik her og få leveret friske råvarer lige til døren med Den Grønne Asparges.