Billigt mobilabonnement og iPhone 7 med Fullrate

Fullrate mobilabonnement

Hvordan får man både iPhone og mobilbonnement hos Fullrate?

Fullrate har lige nu et rigtig godt tilbud, hvor du får mobilabonnement OG iPhone 7 med i handlen. Du får mulighed for at få del i det super gode tilbud ved at klikke på linket ovenfor. Det fås ikke billigere hos konkurrenterne. Det er et særdeles attraktivt tilbud, som det er svært at sige nej til.

Hvad er Fullrate?

Fullrate er en udbyder af mobil, TV og bredbåndsløsninger. Fullrate har et af Danmarks bedste mobilnetværk, som hører under TDC. De er meget konkurrencedygtige og har mange tilfredse kunder. Fullrate scorer højt på Trustpilot. Kort sagt mobilabonnement med bedste dækning.

Hvis noget ikke fungerer, hvad gør jeg så?

Som regel fungerer et mobilabonnement hos Fullrate upåklageligt. Hvis du mod forventning støder på problemer, så fortvivl ikke. Fullrate har et venligt, kompetent og hjælpsomt personale. De er altid klar til at hjælpe dig med at finde løsninger på eventuelle problemer. De har fine åbningstider og på deres hjemmeside finder du oven i købet en kurve der viser, hvilke tidspunkter der er mindst travle. En fordel hvis du ikke har så meget tid.

Hvor meget koster et almindeligt mobilabonnement?

Et helt almindeligt og meget populært mobilabonnement koster kun 129,- kr. For dette lille beløb får du 20 timers taletid og 20 GB. Dette er rigeligt til et normalt forbrug af mobiltelefoni. Du har mulighed for at tale så meget i telefon, at du knap kan nå det på en måned. Du har også rigtig god mulighed for at surfe næsten uendeligt. Ikke at forglemme er SMS og MMS naturligvis helt gratis.

Hvad koster pakken med iPhone og mobilabonnement?

Nævnte pakkeløsning, hvor du får både iPhone 7 og omfattende Fullrate mobilabonnement, koster kun 278,- kr. I dette beløb er der inkluderet både den helt nye, længe ventede iPhone 7 og et meget brugbart og rigeligt mobilabonnement. Du vil få fri tale og 10 GB. Det kan næsten ikke svare sig, ikke at købe hele pakkeløsningen. Du får nemlig mobilabonnement alt inkluderet.

Hvordan kan jeg være sikker på, at det er billigt i forhold til andre tilbud?

Hvis man foretager en mobilabonnement sammenligning, vil det vise sig, at det er helt mærkbart og tydeligvis billigere. Fullrate er særdeles konkurrencedygtige. Alt i alt, når man medtager alle fordelene, følges pris og kvalitet ad. Du får det ikke billigere hos andre udbydere.

Kan man få ekstra simkort?

Ja, der er mulighed for mobilabonnement ekstra simkort. Du behøver blot kontakte Fullrates hjælpsomme kundeservice. De vil hjælpe dig med at opfylde dine mobilabonnement behov, herunder eventuelt et ekstra simkort. Der er rigtig mange fordele, som du vil kunne få med et Fullrate mobilabonnement.

Hvad koster oprettelse af mobilabonnement?

Hvis du skynder dig at bestille er det lige nu helt gratis at oprette mobilabonnement. Det koster simpelthen den nette pris af 0,- kr. Så det er helt sikkert nu, at du skal slå til. Træf en hurtig beslutning; iPhone 7 og mobilabonnement i en samlet, meget billig pakkeløsning. Eller kun Fullrate super billige basisabonnement. Klik blot på linket her på Forbrugerblog.dk og du er kun et minut fra dit mål.

Få et billigt mobilabonnement og den nye iPhone 7 – klik her for at bestille med det samme.