Få et sponsorbarn i Afrika og gør en stor forskel

Hvad er Børnefonden sponsorbarn?

Børnefonden sponsorbarn er en fond, der er oprettet med henblik på at hjælpe udsatte børn i for eksempel Nepal, Indien, Mali, Afrika med flere. Børnene i disse lande og områder har utroligt dårlige vilkår og stort set ingen rettigheder. Derfor kan man via Børnefonden hjælpe og støtte på mange måder. Blandt andet ved at købe et sponsorat.

Hvad er et sponsorbarn?

Det er et barn, du kan købe et sponsorat til. Når du har et sponsorbarn hjælper du både barnet, dets familie, nærmiljøet samt lokalsamfundet. Du får et personligt indblik i, hvilke vilkår disse børn lever under. Når du får et sponsorbarn, gør du en stor og mærkbar forskel for lige netop det barn, men også de ydre vilkår omkring dit sponsorbarn. Hvis nærmiljøet og lokalsamfundet er i en positiv udvikling, vil det jo også gavne dit sponsorbarn.

Hvilken kontakt har man til sit sponsorbarn?

Du modtager billede af dit barn du er sponsor for samt får en beskrivelse af sponsorbarnets hverdag og vilkår. Desuden kan du skrive til det barn du er sponsor for. Du må også sende små gaver. Dog kun ting der kan være i en A4 kuvert. Det kunne for eksempel være farveblyanter og malebog. Du vil løbende modtage informationer om status for dit sponsorbarn, samt hvilke tiltag der er foretaget i lokalsamfundet.

Kan man besøge det barn man er sponsor for?

Ja, det kan man. Hvis man på et tidspunkt får lyst til at gøre kontakten til sponsorbarnet samt dets familie mere personligt, vil der være mulighed for besøg dit sponsorbarn. Et sponsorat er en utrolig stor hjælp for familien, så de vil meget gerne byde dig velkommen i deres hjem.

Hvor meget koster et sponsorat?

Det er usandsynligt billigt at købe et sponsorat. Prisen er meget lav. Hvis du vil have et sponsorbarn og give barnet gode muligheder for en positiv udvikling og fremtid, koster det kun 225,- kr. om måneden. Man må sige, at man får meget for pengene. Så lille et beløb vil gøre en kæmpe stor forskel. Erfaringer siger, at det er det hele værd.

Kan man trække det fra i skat?

Ja, det kan man. Du kan opnå fradrag på skat, når du beslutter dig for et sponsorat. Når alt er regnet med, beløb samt skatte fradrag koster det kun 5,- kr. pr. dag. Du kan oven i købet dele et sponsorat med en anden. Et delesponsorat gør det naturligvis endnu billigere. Dette kan du i øvrigt læse meget mere om på Børnefondens hjemmeside.

Hvordan kan man blive sponsor for et barn?

Hvis du er interesseret i et sponsorat hos Børnefonden, er det ganske enkelt. Du klikker blot på ovenstående link her på Forbrugerblog.dk og du vil blive sendt direkte til Børnefondens hjemmeside. Her vil du kunne læse meget mere om, hvad det vil sige at have et sponsorbarn og hvordan du skal søge et sponsorat. Du har mulighed for selv at vælge det barn du vil være sponsor for. Du kan vælg alder på sponsorbarn og du kan have indflydelse på, hvilket land sponsorbarnet kommer fra. Du er kun et klik fra at gøre en kæmpe forskel for et udsat barn.

Lær Børnefonden at kende og se hvor lidt der skal til for at gøre en stor forskel – klik her.