Få en gratis høreprøve

Hvorfor skal jeg få lavet en gratis høretest?

Når du føler, at du ikke hører så godt, vil det være en god ide at få lavet en høreprøve. Ofte er det familie og venner der opdager, at du ikke hører, når de taler til dig i et normalt stemmeleje. Familien vil blive bekymrede. Derfor er en høreprøve en mulighed, for at få fastlagt, om du har behov for høreapparat.

Hvor skal jeg få foretaget en gratis høretest?

Hos Dansk Hørecenter er de eksperter inden for høreprøve og høreapparater og kan ved enkle tests med 100% sikkerhed afgøre, om du vil få gavn af et høreapparat. Høretesten viser på et diagram alt om din hørelse. Du kan trygt stole på Dansk Hørecenters ekspertise.

Hvem kan få foretaget en gratis høretest?

Alle kan få lavet en gratis høretest. Hvis du føler dig usikker på og nervøs for om din hørelse ikke er helt, som den burde være, er du altid velkommen til at kontakte Dansk Hørecenter. De står klar til at hjælpe dig. Du må hellere komme en gang for meget end en gang for lidt. Du vil altid føle dig velkommen.

Hvordan foregår en gratis høretest?

Først vil du blive kigget i ørerne for at sikre, at det ikke for eksempel er ørevoks eller andet der er skyld i, at du og din familie ønsker din hørelse undersøgt. Derefter får du nogle store høreapparater på og du vil blive udsat for forskellige lyde. Disse vil udmønte sig i et diagram, som vil blive brugt i vurderingen. Det er meget enkelt, men utroligt vigtigt. Alt foregår indenfor trygge rammer.

Gør det ondt at få foretaget en gratis høretest?

Nej, det gør helt bestemt ikke ondt. Det vil blot føles, som når du går til lægen og får tjekket dine ører. Eller som når du renser dine ører med en vatpind. Selve høreprøven vil ganske enkelt føles, som når du skal til at lytte til smuk musik.

Hvem foretager den gratis høretest eller høreprøve?

Hos Dansk Hørecenter er de eksperter inden for området, så alle vil være i stand til at fortage høretesten. Du kan føle dig helt tryg. De har stor ekspertise og vil altid, med glæde, byde dig velkommen til en gratis høretest og en positiv løsning på dine høreproblemer.

Hvor langt tid tager det af få foretaget en gratis høretest?

Det varer alt i alt ca. 1 times tid afhængigt af, hvad høreprøven viser. I forhold til vigtigheden af din høretest, er det intet at regne. Det kan vise sig at være guld værd.

Hvad kan jeg opnå ved at få lavet en gratis høretest?

Hvis prøven viser, at du hører dårligt og har brug for et høreapparat, vil du kunne få tilpasset et hos Dansk Hørecenter. De vil arbejde optimalt på at finde en 100% perfekt løsning til glæde og gavn for dig og din familie.

Kan jeg prøve høreapparatet, før jeg beslutter mig?

Ja, du kan naturligvis, helt gratis og 100% uforpligtende, låne høreapparatet med hjem. Dansk Hørecenter ønsker at finde det helt rette til dig, så de er først tilfredse, når du er tilfreds. I skal, som familie, føle jer trygge hos Dansk Hørecenter.

Hvor lang er ventetiden for at få lavet en gratis høretest?

Hos Dansk Hørecenter kan du få foretaget høreprøven meget hurtigt. Du kommer ikke til at vente længe. Ventetiden er kun på mellem 1 og højst 14 dage. Dansk Hørecenter bestræber sig på, at betjene dig hurtigst muligt.

Hvor meget koster et høreapparat?

Det er meget forskelligt, hvad et høreapparat koster. Det afhænger helt af, hvilken løsning du,  sammen med Dansk Hørecenter, finder frem til. Det er først og fremmest vigtigt for dig, at du vil kunne vænne dig til at bruge dem i din hverdag. Du og din familie skal føle det som en lettelse. Du har desuden mulighed for at søge tilskud fra det offentlige og rigtig gode chancer for at opnå attraktive ydelser.

Hos Dansk Hørecenter, vil de med glæde velkomme dig og med deres ekspertise hjælpe dig med en helt perfekt løsning.

Få en gratis høretest nu – Klik her.