Få kompensation med Flypenge, hvis dit fly er forsinket

Hvad gør jeg, hvis mit fly er forsinket? Flypenge?

Hvis dit fly er forsinket, hvilket ofte kommer på tværs af planlagte aktiviteter, har du som regel ret til erstatning. Derfor er det vigtigt for dig at reagere hurtigst muligt. Det er her Flypenge kommer ind. Du kan kontakte dem og de vil bistå dig med professionel ekspertise. De vil arbejde på, at du får den kompensation, du har ret til.

Jamen, hvad nu hvis flyet er aflyst eller overbooket?

Det er meget frustrerende at møde op i lufthavnen og få at vide, at dit fly er overbooket eller helt aflyst. Din ferie kan blive ødelagt. I dette tilfælde kan du selvfølgelig også rette henvendelse til Flypenge.dk. De er her for at hjælpe dig og føre din sag mod flyselskaberne. De vil hjælpe dig med, at fortælle dig dine rettigheder og derefter sørge for, at du får din kompensation.

Kan man få erstatning uanset hvilket flyselskab det drejer sig om?

Ja, flyselskabets størrelse og magtfuldhed er fuldstændig underoverordnet. Om det er nogle af de store flyselskaber som for eksempel  SAS, Air France, Norwegian, KLM, Lufthansa eller om det er et af de mindre for eksempel Easyjet eller Ryan air er helt lige meget. Uanset hvilket flyselskab det er, har du naturligvis ret til at klage og ret til erstatning. Det er der helt klare regler om. Flyselskab.dk kan og vil hjælpe dig.

Er det også lige meget, hvilken destination det drejer sig om?

Ja, helt klart. Du har selvfølgelig ret til erstatning, hvad enten det drejer sig om afgang fra eller rejse til  for eksempel CPH, Aalborg, Billund, New York, London eller en hvilken som helst anden by og lufthavn. Du har også samme rettigheder, hvis der er tale om en pakkerejse. Flypenge.dk kender alle reglerne.

Hvad koster det at få hjælp fra Flypenge.dk

Det koster ikke noget at kontakte Flypenge.dk. Du kan gratis og helt uforpligtende ringe til dem. Hvis I aftaler, at I sammen vil arbejde på en løsning og I ikke opnår, hvad I ønsker jer, er det uden omkostninger for dig. Hvis de hos Flypenge.dk derimod forhåbentlig og sandsynligvis finder frem til en god og positiv løsning, koster det dig kun 20% af beløbet. Det er da en billig og fordelagtig handel.

Hvor meget kan jeg få i erstatning?

Det kommer naturligvis helt an på omfanget af sagen. Hvis det er en betydelig og anselig gene, kan du opnå at få helt op til 4.500 kr. pr. person. Jeg vil mene, at det helt klart er værd at kontakte Flypenge.dk. Det er helt gratis og uforpligtende i forhold til, hvad du kan opnå. Og det er 100% gratis, hvis du, mod forventning, ikke opnår erstatning og kompensation. Jeg ville i hvert fald  ikke betænke mig på at kontakte dem.

Tjek om du har penge tilgode, som kan kompenseres, ved at klikke dig videre her.