Få leveret frisk fisk fra Skagenfood med flot rabat

Hvor ofte modtager man en fiskekasse?

Fisk – Du kan vælge mellem flere forskellige tilbud. Du kan for eksempel vælge, om du vil have leveret en pakke hver uge, hver 14. dag eller eventuelt hver 4. uge. Du kan også vælge blot at købe en fiskekasse/madkasse en gang imellem. Du behøver således ikke være tilmeldt et fast leveringsinterval.

Hvad er der i en fiske madkasse?

I kassen med fisk kan du også vælge at få andre forskellige varer. Fisken er naturligvis altid 100% frisk. Du kan også vælge grøntsager, frugter, kød og ost. Alle råvarer er, i videst muligt omfang, økologiske. Der er med andre ord et meget varieret indhold af næringsrige mad varer i en fiske madkasse leveret til døren fra Skagenfood.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme, når madkassen kommer?

Fisken, kødet og i øvrigt de varer, som skal holdes kolde er placeret i en kasse fyldt med knust is. Dette sørger for at fisk og kød kan holde sig koldt længe. I hvert fald kan du være sikker på, at når du kommer hjem fra arbejde er indholdet af kassen friskt og klart til at blive tilberedt.

Hvordan forholder jeg mig, hvis der er problemer med indholdet?

Hos Skagenfood vil du altid kunne komme i kontakt med et venligt og hjælpsomt personale. De vil naturligvis på bedste vis råde bod på eventuelle fejl og mangler. De kan også være behjælpelige i forbindelse med din bestilling, hvis der er noget du skulle være i tvivl om.  Deres ønske er at levere mad til døren og opnå tilfredse kunder.

Hvordan finder jeg ud af at tilberede fisken og råvarerne?

Skagenfood har gjort det nemt og enkelt for dig, at tilberede lækre måltider af råvarerne. Med hver kasse vil du sammen med råvarerne modtage en opskrift, som passer på varerne i kassen. Desuden kan du på Skagenfood.dk følge nogle små videoer. Disse videoer forklarer overskueligt og forståeligt lidt om råvarerne samt viser, hvordan disse tilberedes.

Hvad koster det at få leveret fisk og andre madvarer til døren?

Det afhænger naturligvis af, hvilke varer du bestiller. På deres hjemmeside kan du danne dig et helt klart overblik over, hvilke råvarer du kan vælge, hvilken kasse du ønsker og så videre, og samtidig blive oplyst om pris.

Hvad med nytårstorsk, kan jeg stadig nå det?

Ja, det kan du. Traditionerne skal vi værne om, så vi har naturligvis sørget for, at der vil være torsk nok til alle de som ønsker det. Den vil blive sendt til dig i god tid, så den helt sikkert med stor succes kan servers til nytårsgæsterne. Nytårsmenuer skal bestilles senest den 27. december kl. 12.00

Kan man også købe vin hos Skagenfood?

Ja, du kan for eksempel lige nu bestille en pragtfuld vin der passer til nytårstorsk. Yderligere vil du her kunne klikke dig ind på deres hjemmeside og erfare, at de har et hav af lækre kvalitets vine og øl fra alle de populære bryghus.

Læs mere her og bestil med rabat.