Find billige rejser med Ruby Rejser

Billige rejser med Ruby Rejser

Hvilke rejsedestinationer har Ruby Rejser?

Hos Ruby Rejser kan du vælge billige rejser og feriedestinationer til mange lande i hele verden. Både oversøiske lande og lande i hele Europa. For blot at nævne nogle af de forskellige rejsedestinationer de tilbyder er der for eksempel billige rejser til Albanien, Antarktis, Belgien, England, Frankrig, Holland, Kap Verde og naturligvis deres specielt populære Gardasøen i Italien.

Hvilke typer af billige rejser kan man vælge?

Man kan vælge rejser indenfor et utal af kategorier. Ruby´s rejser har specialiseret sig i temarejser og temaferier. Nu om dage vil mange gerne opleve noget helt specielt på deres ferie. Mange ønsker billige rejser med mere end blot at ligge på stranden eller ligge ved poolen hele dagen. På Ruby Rejser´s hjemmeside kan du se, alle de forskellige ferietyper de byder på. For eksempel cykelferie, explorer, fællesrejser, krydstogter, skiferie, vandreferie, singleferie med meget mere.

Hvilke former for transport tilbyder Ruby Rejser?

Hos Ruby Rejser kan du få billige rejser på mange forskellige måder. Du kan vælge mellem busrejse, rejs med fly, billeje, kør-selv-ferie med mere. Det er op til den enkelte og selvfølgelig også afhængig af feriedestinationer med billige rejser.

Kan man få billige rejser hos Ruby Rejser?

Om man kan få billige rejser er relativt. Det kommer helt an på, hvor du vil hen, hvilken type af de billige rejser du vælger og hvilken rejsetransport du foretrækker. Rejsedestination, rejseform, rejsekategori og billige rejser. Hos Ruby Rejser rejseselskab kan du være sikker på, at du får konkurrencedygtige priser i forhold til andre rejseselskaber.

Kan man få afbestillingsforsikring med i købet?

Ja, både ved bestilling af billige rejser som sommerferie og vinterferie kan du tilkøb af rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Den dækker bredt og tager højde for mange uforudsete situationer og sygdom, tilskadekomst, hospitalsindlæggelse med mere. Prisen for en sådan rejseforsikring og afbestillingsforsikring er 6% af rejsens pris. Man kan læse meget mere om dette på deres hjemmeside.

Har Ruby Rejser nyheder på programmet for rejser i 2017?

Ja, som en nyhed hos dette rejseselskab kan du vælge en fantastisk gruppevandretur i foråret 2017. Sydpå i foråret er en helt speciel oplevelse, som man bør unde sig selv. Vandreture, cykleferie og specielt arrangerede temarejser er meget populære. Ferie i 2017 kunne eventuelt være en af nævnte gruppevandreture i foråret til Italien. Rejseselskabet lover en meget oplevelsesrig ferie.

Kan man bestille ferie der er noget ud over det sædvanlige?

I 2016 lancerede Ruby Rejser et rejse begreb de kalder Explorer. Her har de sat sig for, at de som rejseselskab vil arrangere ferierejser, hvor man kan få oplevelser, som ellers tidligere kun har været de opdagelsesrejsende forundt. Det drejer sig om rejser til fjerne egne af verden. Sommerferien 2017 kunne for eksempel gå til USA. En specialrejse til det nordlige USA og her for eksempel opleve total solformørkelse. Læs om denne fantastiske rejse på Ruby Rejser´s hjemmeside.

Find en lang række spændende og lækre rejser hos Ruby Rejser lige her.