Føl dig tryg og sikker med Falck vejhjælp

Hvad koster det at få tryg og sikker bilhjælp hos Falck?

Hvis du tilmelder dig Falck Vejhjælp og dermed får et fast basis privat abonnement koster det dig kun 79,- kr. om måneden. Det er utroligt billigt, for det sparer dig op til 2000,- kr. om året. Det er en stor portion penge, som er værd for alle at spare. Tænk blot på, hvad du kan få for 2000,- kr. Ydermere kan du altid helt gratis og uforpligtende kontakte Falck Vejhjælp for eventuelt at få et godt tilbud.

Hvad dækker abonnementet?

Abonnementet dækker stort set alt der har med din bil og din kørsel at gøre. Lige fra periodisk syn, hjulskift, 12 vaske årligt, reparation af stenslag, billig billeje og så videre. Du kan altid ringe efter hjælp hos Falck Vejhjælp, når du af den ene eller den anden grund har brug for det. Med de 12 bilvaske årligt har du allerede godt og vel tjent abonnementet hjem.

Kan man få akut autohjælp?

Ja, du kan altid få hjælp også akut. Hvis du ikke kan starte din bil, hvis du pludselig går i stå, hvis du punkterer og så videre, så kontakter du blot Falck.dk vejhjælp og de kommer, med garanti, så hurtigt de kan. Der er som regel ikke særlig lang ventetid.

Kan man også tilmelde campingvogn og motorcykel?

Ja, og disse abonnementer er også billige og vil ligeledes spare dig for rigtig mange penge. De dækker stort set det samme som dit basis bil abonnement. Der indgår hjulskifte, lapning af dæk, bugsering til nærmeste værksted med mere. Hvad enten man kører bil, bil med campingvogn eller motorcykel har man brug for hjælp og det kan man få hos Dansk Vejhjælp.

Hvor er man dækket af Falck Vejhjælp?

Man er dækket af Falck Vejhjælp i hele Danmark. For bare 10,- kr. mere om måneden er du endvidere dækket i hele Europa. Det er da værd at tage med. Når du pludselig holder på en tysk motorvej og er gået i stå eller du har en punktering, er det bestemt en fordel, også i den situation, at kunne kontakte Falck Vejhjælp.

Er det overhovedet til at få fat i Falck, når man har brug for det?

Ja, helt sikkert. Der sidder altid nogle klar ved telefonerne. Du behøver blot ringe til telefonnummer 70102030 og du vil komme i kontakt med et meget hjælpsomt og kompetent personale, som kun ønsker at hjælpe dig bedst muligt og hurtigst muligt. Du vil opleve en super god kundeservice. Du vil blive abonnent på utroligt gode vilkår. Du har også mulighed for at downloade en Falck Vejhjælp app, som vil være til god hjælp og gavn for dig.

Læs mere om Falck vejhælp ved at klikke dig videre her.