Hjælp World Animal Protection med at hjælpe verdens dyr

Hjælp World Animal Protection - det koster dig ikke noget

Hvordan er det muligt at hjælpe gratis og uforpligtende?

Lige nu mangler World Animal Protection hjælp til at få løsladt fem ulovligt indespærret bjørne i Rumænien. De bliver truet med haglgevær, når de nærmer sig ejendommen, hvor de fem bjørne står indespærret i små rustne bure. Ved hjælp af en underskriftindsamling vil de lægge pres på myndigheder, så de kan konfiskere de fem bjørne. De behøver derfor din underskrift.

Hvad vil World Animal Protection stille op med bjørnene?

WAP vil sørge for at de fem bjørne, når de bliver løsladt, vil blive anbragt i et stort bjørnereservat i Rumænien. World Animal Protection finansierer bjørnereservat og de vil give bjørnene en værdig tilværelse i den natur, de bør være i. Ingen dyr har fortjent at blive tæsket indespærret, mishandlet og sultet.

Hjælper WAP kun vilde dyr?

Nej, de hjælper alle mulige dyr. De har gjort en stor forskel for dyr som for eksempel slagtekyllinger, grise i Kina og hunde som mange steder i verden, herunder ikke mindst også i Europa), lever kummerlige liv. Senest har de i 2016 reddet 100 katte, som opholdt sig ved OL arenaen i Brasilien. Jeg kan anbefale at læs den rørende artikel på deres hjemmeside, hvor du også kan læse massevis af andre artikler.

Hvordan får World Animal Protection råd til at hjælpe så mange dyr i verden?

WAP har utroligt mange støtter verden over. Mennesker, som hjælper organisationen med en fast donation hver måned. De laver ofte kampagner, for at få endnu flere medlemmer. Lige nu har du mulighed for, med din underskrift, at hjælpe helt gratis. World Animal Protection  håber naturligvis, at rigtig mange fremadrettet vil støtte projektet med en donation om måneden. Verdens dyr har brug for gode mennesker, som vil dem det godt.

Hvad får WAP ud af at hjælpe nogle af verdens udsatte dyr?

De frivillige, der gør en stor indsats i organisationen, har kun fokus på dyrenes ve og vel. Det er mennesker, som har dedikeret en del af deres liv til dyrenes beskyttelse. Mange dyr i verden bliver tæsket, sultet, isoleret i små bure, pint og plaget – ofte for at underholde turister. Det kan de hos World Animal Protection ikke sidde overhørig. Ingen skabninger, hverken dyr eller mennesker har fortjent en sådan tilværelse på vores jord. Derfor er det vigtigt, at have så mange faste medlemmer som muligt.

Hvordan gør jeg hvis jeg vil hjælpe og støtte WAP?

Alt du behøver at gøre, er at trykke på linket ovenfor. Så kommer du direkte ind på deres hjemmeside. Her vil du kunne trykke på knappen – Skriv under – hvilket som sagt er helt gratis og ufopligtende. Hvis du ønsker at hjælpe yderligere, altså at stop mishandlingen af dyr, så er der en side, hvor du kan tilmelde dig og selv bestemme, hvor stor en månedlig, fast donation, du ønsker at støtte med. Jeg er medlem og donerer hver måned et beløb. Det giver mig en glæde, at vide at der er nogle der passer på de udsatte dyr.

Læs mere her og giv dit bidrag kvit og frit.