Sommerferie rundt i Danmark med Dayz

Sommerferie med Dayz

Hvordan skal man vælge, hvilket feriecenter er bedst til sommerferie?

Alle ferie centrene er fantastiske på hver deres måde. Hvad du skal vælge komme helt an på dine ønsker. Vil du have mange faciliteter på feriecentret og i feriehusene. Eller vil du have turistattraktioner tæt på. Vil du have aktiv ferie eller afslapning ferie. Alle har forskellige behov, når det gælder ferie. Derfor byder Dayz på sommerferie for enhver smag.

Hvad nu, hvis jeg får brug for hjælp?

Hvis du får brug for hjælp, kan du ringe eller maile til Dayz. I deres kundeservice vil du blive mødt af personale, som kan svare dig på dine spørgsmål og som kan hjælpe dig. Sammen vil I altid kunne find en løsning. Du har også mulighed for, at indtaste dit telefonnummer, så vil Dayz sommerferie ringe dig op.

Må man have hund med på sommerferie i feriebolig?

Ja, i de aller fleste ferieboliger og på de fleste feriecentre er hunde tilladt. Der kan være visse undtagelser. Er du i tvivl ud fra det som hjemmesiden informerer om, så vil de hos Dayz sommerferie meget gerne hjælpe dig med et svar i deres kundeservice.

Kan man leje et feriehus med spa?

Ja, på flere af feriecentrene kan man leje en feriebolig med spa. Det er der mange der synes godt om. I det hele taget kan man sige om ferieboligerne, at de er indrettet og udstyret med det som folk i al almindelighed ønsker på deres sommerferie i et feriecenter.

Er badeland inkluderet i prisen?

Ja, de steder hvor der er badeland, er det naturligvis inkluderet i prisen for sommerferie. Der er også mange steder mange andre aktiviteter, hvor af nogle er inkluderet i prisen og nogle skal man selv betale for. For eksempel er der sommerferie feriecentre med bowlingbaner. Her booker man baner i forvejen og der er som regel egenbetaling. Selvfølgelig en sommerferie til super rimelige priser.

Kan man leje cykler på sådan en sommerferie?

På nogle feriecentre kan man leje cykler. Det er et stort plus, der hvor mange seværdigheder og turistattraktioner er i cykelafstand. Der er lidt forskel fra det ene feriecenter til det andet. Inde på Dayz sommerferie hjemmeside kan du finde ud af meget mere, når du først har valgt, hvor du vil hen. Altså hvilket feriecenter i Danmark, du kunne tænke dig. Når du har valgt dette, er det muligt at læse sig til rigtig mange oplysninger om forholdende på netop det sted. I sidste ende kan man jo altid ty til kundeservice.

Kan man selv vælge størrelse på sit feriehus i Danmark?

På alle Dayz sommerferie feriecentre kan du specifikt gå ind og undersøge de forskellige feriebolig online. Her kan du se grundtegninger. Du kan læse om størrelse. Hvor mange sengepladser der er med mere. Typisk vil du kunne vælge feriehuse med ned til 4 personer og op til 10 personer. Det kommer igen helt an på, hvilket feriecenter i Danmark du ønsker at holde din sommerferie i.

Hvordan booker man sin sommerferie?

Når du skal book feriebolig i et feriecenter hos Dayz, klikker du dig ind på linket ovenfor og kommer ind på deres hjemmeside. Øverst kan du vælg resort, for eksempel Rønbjerg Feriecenter. Derefter vælger du ankomst dag, måned og år. Du skriver, hvor mange nætter og overnatninger du ønsker. Dernæst skal du skrive hvor mange voksne og hvor mange børn I er, og herunder også børnenes alder. Det vil bonne ud med et resultat på din søgning – forespørgsel om tilgængelighed på valgte sted og tidspunkt. Og du vil også se den samlede pris for opholdet. Det er nemt at book sommerferie på Dayz.

Se mere og bestil sommerferien lige her.