Ruby rejser er en stærk rejsepartner

Book ferien nu med Ruby rejser

Rejs med Ruby Rejser

Ruby Rejser er et lille rejsebureau, som tilbyder rigtig mange spændende og specielle rejser. Der er noget for enhver. Hvad enten du er til skiferie, vandreferie, charterferie, cykelferie med mere, så er Ruby Rejser klar til at finde en god og spændende ferie for dig. Vil du bo på hotel, vandrehjem eller er du mere til campingferie. Ruby Rejser har gode kontakter til masser af rejsemål. Ruby Rejser arrangerer også specifikt rejser for singler. Et af deres specialer er deres fællesrejser, hvor gæsterne er en aktiv del både socialt og praktisk.

Et blandt mange rejseselskaber

Ruby Rejser er naturligvis klar over at konkurrencen er hård. Der findes et utal af rejseselskaber og rejsebureauer. Ruby Rejser har ind tænkt en niche i forhold til ferierejser for alle. De sætter en ære i at kunne rådgive deres mange eksisterende og deres nye kunder om det helt rette ferievalg. Ruby Rejser arrangerer rejser til feriemål i Europa samt rejs til Antarktis, Nordkap, USA, med mere.

Bestil tidligt til billig pris

Hos Ruby Rejser får du billig pris ved en tidlig bestilling af ferie. Det bliver belønnet at bestille ferie så tidligt som muligt. Det er en fordel for dig, at få det hele på plads i god tid, så du kun skal koncentrere dig om forventningens glæde. Og for dem er det en fordel, da det bliver sværere og sværere at finde rejser og fly, jo tættere på rejsetidspunktet man kommer.

Deltag i lodtrækning

Vi har alle en svaghed for konkurrencer og lodtrækning. Hos Ruby Rejser kan du deltag i lodtrækning, blot ved at tilmeld dig nyhedsbrev. Her vil du være blandt de første der får adgang til tilbudsrejser med mere. Det være sig både sommerferie og vinterferie. Samtidig deltager du i lodtrækning om en rejsepræmie.

Rejs dig til alverdens spændende oplevelser

Hvis du klikker på linket ovenfor, vil du komme ind på Ruby Rejser hjemmeside. Her kan du lukke omverdenen ude og blot drøm om fantastiske rejsemål i Europa og masser af forskellige temarejser. Skiferie, vandreferie, cykelferie, krydstogter. Rejs i egen bil, deltag i busferie eller rejs med fly. Undersøg hjemmesiden, se de skønne billeder, læs de malende beskrivelser og lad dig friste.

Tilbud her og nu

Lige nu kan du rejs til Italien for en overkommelig pris. Til Gardasøen, som gennem årtier har været et af danskernes foretrukne rejsemål. Her har man alt samlet på et sted. For eksempel lækkert badevand, skønne temperaturer, vandreture, cykelruter, vandsport, sejlads og meget meget mere. Ruby Rejser tilbyder rejser til Gardasøen til skarp pris. Oplev Gardasøen fra kun 2.298,- kr. pr. person. Du har mulighed for at send forespørgsel om billig rejse til Italien.

Tilholdssted og kundeservice

Rent fysisk holder Ruby Rejser til i Århus. De har meget kundevenlige åbningstider og et personale, som er eksperter indenfor alt om rejser og rejsemål. Du vil ved henvendelse til kundeservice rent faktisk kunne komme til at tale med en medarbejder der fysisk kender din rejse. En der har været på den rejse, som du er i færd med at planlægge. Det betyder meget for mange danskere, at det er afprøvet og godkendt.

Se mulighederne for en lækker ferie i det store udvalg – klik her.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar