Verisure alarm test er vigtig

Verisure alarm test

Verisure – Indbrud er krænkende

Verisure beskytter dit hjem. Det siges, at indbrud i eget hjem er både skræmmende og krænkende. Man risikerer at få stjålet sine dyre ting, for eksempel elektronik. Hvad værre er kan man også blive udsat for at miste ting som har en stor affektionsværdi. Disse kan ikke erstattes og er et uopretteligt tab. Udover de materielle tab følger der også en ofte meget lang periode, hvor man bliver psykisk ramt. Man tænker – hvorfor netop os – er det noget personligt – vil de komme tilbage – og så videre.

Årsager til indbrud

Indbrud sker, heldigvis, som oftest, når vi ikke er hjemme. Der kan være mange årsager til at det sker i lige netop dit hjem. Eller naboens for den sags skyld. Den væsentligste årsag er naturligvis, at vi er alt for dårlige til at beskytte os selv mod indbrud og tyveri. Vi skal blive meget bedre til at forudse, at det ikke kun er noget der sker hos andre. Vi er alle i risikozonen for indbrud. Tyverialarmer er nu om dage blevet meget populære at have og mindsker statistisk indbrud og tyveri.

Forebyg og føl dig tryg og sikker med Verisure

Vi skylder os selv, at investere i vores egen sikkerhed – og vores dyre og kæreste ejendele. Vi har brug for tryghed og sikkerhed i hverdagen. Vi skal føle os trygge, både når vi er hjemme og når vi er hjemmefra. Huse der bærer tydeligt præg af, at ingen er hjemme, er de mest udsatte. Der findes mange ting man kan gøre, når man for eksempel tager på ferie. Blandt andet et tænd/sluk lys, nabo opsyn, brug af skraldespand, tømning af postkasse med mere. Men en tyverialarm hos et kompetent alarmberedskab er det aller bedste forebyggende redskab mod indbrud og tyveri.

Tyverialarm gennem Verisure

Hos Verisure tilbyder de Danmarks bedste og mest solgte tyverialarmer. Med en Verisure alarm er du sikret inden for rigtig mange områder. Den sikrer ikke kun mod tyveri og indbrud men tilbyder også brandalarm, overfaldsalarm, vagtudrykning, døgnbemandet vagtcentral og meget mere. Du kan på deres hjemmeside læse meget mere om alt, hvad de tilbyder indenfor sikring af dig og din familie og dit hjem.

Fjernstyret tyverialarm via mobilen fra Verisure

Med en Verisure app kan du holde øje med dit hjem lige meget, hvor du befinder dig. På appen vil du have utroligt mange funktioner. Du kan til- og frakoble alarmen, tænde og slukke lyset, låse døren op, se hvornår børnene kommer hjem, aflæse temperatur og luftfugtighed. Og du kan slukke for kaffemaskinen. Verisure tilføjer hele tiden nye funktioner, som både vil gøre din hverdag sjovere, mere sikker og nemmere.

Vælg den rigtige alarm hos Verisure

Ikke alle hjem og alle familier skal sikres på samme måde. Vi har alle individuelle behov og ønsker i forhold til sikring af hjem og tryghed for familien. På Verisure´s hjemmeside kan du tage en test, der kan give dig en idé om hvilken alarm der passer dig bedst. På hjemmesiden har du i øvrigt også mulighed for at læse meget mere om de forskellige tyverialarm du kan få. Det er en meget spændende og oplysende hjemmeside. I skrivende stund overvejer jeg, at indhente det gratis og uforpligtende tilbud om indbrudssikring af mit hjem.

Tag testen her med det samme – alt er selvfølgelig gratis og uforpligtende!

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar